De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (2024)

Het is waarschijnlijk elke speler vanZee van dieven, uitgebracht op 20 maart 2018, voor pc en Xbox One, heeft kort een glimp opgevangen van een item dat ze nog nooit hebben gezien voordat het werd gedragen door een andere speler, in screenshots of op een schip (als upgrade). Sommige items op deze lijst zullen maanden vermalen of bewerken voordat een speler de kans krijgt om ze te krijgen (vaak kopen).

VERWANT:Beste online open-wereldgames op pc, gerangschikt

Voor bijna al deze items moet je je zuurverdiende goud uitgeven om ze te krijgen, en sommige zijn zo duur dat spelers hun goud lang moeten sparen. Anderen maakten deel uit van beperkte promotionele aanbiedingenvan Zeldzaamof Microsoft – waarvan sommige niet meer geldig zijn.

Bijgewerkt op 14 juli 2022 door Jeff Drake:Een van de mooie aspecten vanpiraten spelletjesis de schijnbaar eindeloze hoeveelheid buit in de spelwereld die de speler kan vinden en verwerven. Er zijn maar weinig piratenspellen die het zoeken naar specifieke buit zo serieus nemen als Sea of ​​Thieves. Er zijn cosmetische sets voor de speler en zijn schip, nieuwe wapens, upgrades voor het schip van de speler, verkoopbare goederen, verzamelobjecten en eervolle titels. Bovendien wordt er van tijd tot tijd nieuwe inhoud in Sea of ​​Thieves geïntroduceerd. Deze update, in een poging om deze lijst actueel te houden, heeft vier extra vermeldingen toegevoegd - die nog maar aan het oppervlak van de zeldzame beschikbare items beginnen te krabben.

24 Soulflame-set

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (1)

De Soulflame-set is een promotionele cosmetische set voor het Halloween-evenement, getiteld The Fate of the Damned. Het meest indrukwekkende onderdeel van deze set zijn de scheepszeilen. De Soulflame-zeilen van de Collector zijn donkerblauw met ongelijke grijze randen, de voor- en achterzeilen hebben een gestileerde vlammende komfoor, terwijl het grootzeil het "masker van een Soulflame-kapitein" heeft (hierboven afgebeeld).

Dit setje isontgrendeld na 25 keer het Fort of the Damned te hebben voltooid; het is echter niet zo eenvoudig als de missie 25 keer spelen. Voor elke poging moet de speler één Ritual Skull en zes Flames of Fate (zes edelstenen van verschillende kleuren) leveren. Dit maakt de Soulfire-set tot een van de zeldzaamste cosmetica in de game.

23 Diepzee-crawlerset

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (2)

Het Deep Ocean Crawler Wheel is een reeks cosmetische veranderingen voor de speler en zijn schip. Het thema doet denken aan de stijl van Davey Jones uit depiraten van de Caraïbenfilms. Deze Deep Ocean Crawler-set is een exclusievere versie van de Ocean Crawler-setitems; die zelf moeilijk te verkrijgen zijn.

De Ocean Crawler-set ontgrendelenvereist het verzamelen van sets van tien voor de Mermaid Gems. De Mermaid Gems zijn ook vrij zeldzaam, zie item #19 voor details. Na het verzamelen van deze sets van tien edelstenen, moet de speler nog steeds de Ocean Crawler-items kopen, en de Deep-versies zijn bijna twee keer zo duur als de standaardversies.

22 * Kraken-kanonnen

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (3)

Het Kraken-kanon is een cosmetische variant van de scheepskanonnen die voor 69.550 goud in de Shipwright Shop kunnen worden gekocht. Dat wil zeggen, daarnahet doden van tien Karkens en het verdienen van de Legendary Kraken Hunter Commendation. Het doden van één Kraken is moeilijk, maar het doden van tien van hen zal de speler een tijdje kosten, aangezien de verschijning van de Kraken willekeurig is - en alleen tussen World Events.

VERWANT:Sea Of Thieves: elke buitenpost, gerangschikt

Bij het vechten tegen een Kraken wordt de speler geadviseerd om indien mogelijk het kanon van het schip te gebruiken, op de monden op de tentakels te mikken, en het hebben van een zwaard kan voorkomen dat de speler wordt opgeslokt door een van de schepsels.

21 Gehuld Ghost Boegbeeld

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (4)

The Shrouded Ghost Figurehead is een van de meest begeerde in het spel. Om dit boegbeeld te krijgen, heb je een beetje geluk en veel werk van de speler nodig. Om dit boegbeeld van de witte haai te ontgrendelen, moet je het wezen doden in het spel dat bekend staat als de Shrouded Ghost; wat een iszeldzame witte variant van de megalodon.

Ontmoeting met de gehulde geestis een kwestie van toeval, en het verslaan van dit beest is een kwestie van goed zijn in scheepsgevechten. Er zijn talloze varianten van de megalodon. De Shrouded Ghost onderscheidt zich door de perzikachtige kleur van zijn vinnen. Gelukkig hoeft dit boegbeeld niet te worden gekocht nadat het is ontgrendeld.

20 Inky Kraken Donderbus

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (5)

Er zijn veel varianten van de donderbus (een jachtgeweerachtig vuurwapen)in Sea of ​​Thieves. Een van de zeldzaamste is de Kraken Blunderbuss. Dit wapen is gemakkelijk te herkennen aan zijn roze kleur, gele tijgeroog-edelsteen en desnavelachtige metalen spikes die over de lengte van de boven- en onderkant lopenvan de geweerloop.

Dit zeldzame wapen is gemakkelijk genoeg te vinden - het kan worden gekocht bij de Morrow's Peak Outpost. Het probleem met het verwerven van de Kraken Blunderbuss is het prijskaartje; het kost je 85.050 goud om dit wapen op de zwarte markt te kopen.

19 Zeemeermin edelstenen

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (6)

Zeemeermin-edelstenen zijn zeldzame edelstenen die voor een mooie winst kunnen worden verkocht. Er zijn drie soorten van deze edelstenen; saffier, smaragd en robijn. Saffieren zijn 1.000 goud waard, smaragden zijn 1.500 waard en robijnen zijn 2.000 goud waard.

Er zijnverschillende manieren om deze waardevolle kerstballen te vinden. De eerste is om eilanden te verkennen op zoek naar een zeemeerminstandbeeld. Deze moeten worden vernietigd om de edelsteen te krijgen, en zijzullenterugvechten. Deze kunnen ook als schat worden gegeven bij het verslaan van een zeedreiging (zoals Megalodon), gevonden bij scheepswrakken, skeletforten en fortgewelven. Af en toe zijn deze edelstenen te vinden op de kustlijn van een eiland - maar reken er niet op dat je er op deze manier een vindt.

18 Stille zeepokkenset

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (7)

Deze zeldzame en dure cosmeticaset heeft wat nodigSlijpen op Final Fantasy-niveau; eigenlijk is het in dit geval een combinatie van boeren en malen. De beloning is de zelden geziene Silent Barnacle Set. Deze set heeft een soort Davey Jones in depiraten van de Caraïbenfilms voelen; alle items hebben zeepokken erop. De ooglap is een grote zeepok met een riempje.

Om deze set te ontgrendelen, moet een speler dit doenverzamel en verkoop 300 Shipwrecked Chests aan Gold Hoarders. Deze zijn niet ongewoon om te vinden, maar als je er 300 verzamelt, duurt het even, omdat ze meestal één voor één worden gevonden. De cosmetica in deze set behoren ook tot de duurste in het spel, de volledige Silent Barnacle Ship Set kost 1.512.000 goud.

17 Dekhand zeilen

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (8)

Dit zijn vrij zeldzame zeilen om aan de mast van een schip te zien hangen. De Deckhand Sails, rood geverfd met een grote witte open hand geflankeerd door twee witte diamanten, zien eruit als de zeilen van een orkschip. Dit zijn echter zeer speciale zeilen die slechts aan een paar spelers worden gegeven.

Deze zeilen halenvereist dat een speler een Deckhand is– wat de naam is die wordt gegeven aan de moderators van de wereldwijde community van de game. Dit is niet makkelijk. Ten eerste heeft Rare alleen periodiek openingen voor matrozen. Ten tweede is dit iets dat echt wat werk zal vergen. Moderators (Deckhands) hebben taken die ze moeten uitvoeren.

16 Cutlass van de Ashen Dragon

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (9)

Ditextreem coole piraatCutlass is een favoriet onder spelers - degenen die er toch een hebben weten te bemachtigen. De Cutlass of the Ashen Dragon heeft een zwartgeblakerd mes met een vurig beeld van een slangachtige draak die langs het mes naar beneden gaat.

VERWANT:Tips om de zee alleen te veroveren in Sea Of Thieves

Deze gloeiende draak maakt de speler van een afstand zichtbaar, maar dat is een kleine prijs voor de prestigefactor die dit mes de speler geeft. Dit wapen isverkregen na het behalen van de Tomes of Curses Collector-aanbeveling. Deze eervolle vermelding wordt verdiend nadat een speler alle vijf de Tome of Curses heeft gevonden en verkocht.

15 Sirene edelstenen

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (10)

Siren Gems zijn vergelijkbaar met Mermaid Gems. Er zijn drie soorten; saffier, smaragd en robijn. Hun waarden zijn ook identiek aan de zeemeermin-edelstenen. Deze zijn echter iets moeilijker te vinden dan de zeemeermin-edelstenen.

Om een ​​Siren Gem te krijgen, moet je dat meestal doenversla een van de drie verschillende soorten Ocean Crawlers. Ocean Crawlers zijn wezens die door de Sirenen zijn gemaakt om hun vijanden op het land of op schepen aan te vallen. Soms laat hij na het verslaan van een sirene een sirene-edelsteen vallen als beloning, dus doorzoek altijd het gebied na een ontmoeting met een van deze verschrikkingen van de diepte.

14 Legendarische Flintlock

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (11)

Er zijn twee soorten spelers die de Legendary Flintlock gebruiken. Degenen die willen dat andere spelers weten dat ze een ervaren speler zijn, en degenen die niet proberen onopvallend te blijven. Met zijn gouden accenten, waaronder een grote gouden ketting die het uiteinde van de handgreep met de loop verbindt, valt deze flintlock-variant op.

Krijg dit legendarische wapenvereist het bereiken van een legendarische reputatiein minimaal drie van de volgende gevallen; Gold Hoarders, Merchant Alliance, Order of Souls, The Hunter's Call of Sea Dogs. Ook moet een speler 250 Arena-overwinningen op de eerste plaats hebben als eenPiraten legende.

13 Spookkroes

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (12)

De Ghost Tankard is een zeer zeldzaam drinkvat dat aan twee voorwaarden moet voldoen voordat het kan worden ontgrendeld. Eerst moet je en vindenverkoop vijftig vergulde relikwieën van het oude fortuin aan de mysterieuze vreemdelingdie rondhangt in de tavernes, of aan de Servant of the Flame in The Reaper's Hideout.

Deze relikwieën komen zeer zelden voor. Seconde,spelers moeten een legendarische reputatie bereikenin ten minste drie van de volgende bedrijven; Merchant Alliance, The Hunter's Call, Gold Hoarders, Order of Souls, Sea Dogs of Reaper's Bones). Wanneer aan deze twee voorwaarden is voldaan, moeten spelers nog steeds iets meer dan 6.000 goud betalen om de Ghost Tankard te kopen in de Athena's Fortune Shop.

12 Oog van bereik van de asgrauwe draak

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (13)

Voor degenen onder unieuw in dit spel, is de Eye of Reach in wezen een sluipschuttersgeweer. Nou, het komt zo dicht bij een sluipschuttersgeweer als je kunt krijgen in een game die zich afspeelt tijdens de gouden eeuw van piraterij. Er zijn veel varianten (cosmetische varianten) voor de Eye of Reach; er zijn er echter maar weinig die zo moeilijk te krijgen zijn, of zo indrukwekkend qua uiterlijk, als het Eye of Reach van de Ashen Dragon.

VERWANT:De beste visspellen aller tijden, gerangschikt

Net als de andere Ashen Dragon-items heeft de Eye of Reach een kleurenschema dat rood begint en overgaat in helder, bijna neongeel. Om dit wapen te krijgen moet jeverzamel en verkoop alle vijf de Tomes of Resurrece- waar je even over gaat doen.

11 Ghost-zakhorloge

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (14)

Om veel onderdelen van de Ghost-set te krijgen, heb je een secundair doel nodig. Voor de Ghost Tankard is het het verzamelen van de vergulde relikwieën, maar The Ghost Pocket Watchvereist dat de speler 50 vaatjes Ancient Black Powder verkoopt. Deze vaten worden niet vaak gevonden tijdens het spelen - dus vijftig krijgen zal even duren. Hier is het ding, de speler moetverkopende vaatjes wat betekent dat het in één stuk terugkomt naar een haven.

Omdat dit in de Ghost-set het ook isvereist een legendarische reputatiein de bedrijven vermeld voor de Ghost Tankard. De Ghost-set is een ongelooflijk dure cosmetica-set. Alleen al de volledige Ghost Ship-set kost 3.050.000 goud. Au.

10 Triomfantelijke Sea Dog Hull

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (15)

Deze romp is herkenbaar aan de blauwe en oranje strepen die over de lengte van de romp lopen (bij de bovenkant). Het is een ongelooflijk langdurig proces om dit item te ontgrendelen. Eerst moet je het Glorious Sea Dog Anchor, Wheel, Figurehead en Cannons aanschaffen en in de Arena hebben uitgerustdeelnemen aan ten minste 200 wedstrijden.

VERWANT:Dingen waarvan je niet wist dat je ze kon doen in Sea Of Thieves

Om elk van deze vereiste items te krijgen, moet je wat goud uitgeven en een bepaald reputatieniveau hebben bij de Sea Dogs. Zodra dit is bereikt, moet de speler nog steeds geld uitgeven300.000 goud te koopde romp. Dit is een van die zeldzame items waarvan veel spelers vinden dat het de moeite niet waard is.

9 Triomfantelijke Sea Dog Hat

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (16)

Deze blauwe en rode hoed is technisch gezien een cosmetisch middel en geen item (dat wordt verbeterd door cosmetica). Dit item is echter zo zeldzaam dat het verdient om op deze lijst te worden opgenomen. Zoals alle cosmetica biedt de Triumphant Sea Dog Hat geen enkel voordeel - behalve het prestige om te kunnen pronken met dit ongelooflijk zeldzame item.

Dit is geen eenvoudige of goedkope cosmetica om te verkrijgen. Spelers moetenwin 100 keer in de Arenaom deze hoed te ontgrendelen. Als dat niet moeilijk genoeg is, spelersmoet ook minstens 5 andere stukken van de Triumphant Sea Dog-set dragen. Wanneer dit allemaal is voltooid, moet de speler nog steeds 58.480 goud betalen.

8 Triumphant Sea Dog Boegbeeld

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (17)

Dit item is misschien iets moeilijker te ontgrendelen dan het vorige item, de Triumphant Sea Dog Hull. Het boegbeeld ziet er in ieder geval mooi uit en is gemakkelijk herkenbaar, maar het is aan elke speler om te beslissen of het de moeite waard is.

Tijdens het spelen in de arena moet je het Glorious Sea Dog-anker, het wiel, het boegbeeld en de kanonnen hebbenhet winnen van minstens 100 wedstrijden– niet alleen meedoen, maar winnen. Zoals vermeld in het vorige bericht, kost het enige tijd om deze vereiste items te monteren. Net als de Triumphant Sea Dog Hull kostte het boegbeeld maar liefst 300.000 goud, waardoor het een van de duurdere items ter wereld is.Zee van dieven.

7 Vergulde Phoenix-zeilen

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (18)

Hoe vaak heb je tijdens het zeilen op volle zee een schip met witte zeilen met een gouden feniks gezien? Nooit? Je bent niet alleen. Deze zeldzame zeilen zijn erg aantrekkelijk, maar vereisen enige echte inspanning om ze te verkrijgen. De makers van Sea of ​​Thieves hebben een programma genaamd Creator Crew waarin spelers worden aangemoedigd om mee te doen en hun piratenavonturen online te streamen.

Als je deze indrukwekkende zeilen wilt, zul je dat doenmoet lid worden van de Creator Crew en een van je gamesessies streamengedurende minstens vijf minuten. Het kost je dus wat tijd en moeite, maar ze kunnen gratis worden verkregen - in tegenstelling tot de extra inhoud van veel games.

6 Saffier mes laarzen

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (19)

De volgende keer dat een speler de volle zee op gaat, kan hij indruk maken op de andere aanwezige spelers door zijn Sapphire Blade Boots te dragen. Het zal even duren om deze uiterst zeldzame cosmetica te krijgen; de speler krijgt dit item tenminste zonder goud uit te geven, ze moeten in plaats daarvan betalen met hun kostbare tijd.

Er is een programmabeschikbaar voor spelers vanZee van dievengenaamd Insider-programma. Met dit programma kunnen spelers zich aanmelden en dienen als testers voor verschillende aankomende updates en uitbreidingen. Er zijn veel items die spelers kunnen krijgen door deel te nemen aan dit programma. De Sapphire Blade Boots vereisen dat deelnemers minimaal een uur per week als Insider spelen - gedurende 154 weken.

5 Doos vol wonderlijke geheimen

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (20)

Dit is mogelijk het zeldzaamste item in het spel dat nog kan worden verkregen. De Doos met Wonderlijke Geheimen is een grote zwarte doos, vastgebonden met dik touw, met een grote rode lakzegel en felgele markeringen op de zijkant. Als je dit item verkoopt, krijgt de speler 25.000 goud - een behoorlijk fors bedrag. Dit maakt het een van de meest waardevolle items inZee van dieven.

VERWANT:Kijk naar de golven: spellen met de beste waterfysica, gerangschikt

Dit itemis te vinden bij Devil's Roar; het kan zowel op het land als in het water worden gevonden. Dit gebied kan lang duren om te verkennen, zelfs voor groepen spelers, en dat is ook zoslechts een kleine kans om er daadwerkelijk een te vinden. Dit item is zo zeldzaam dat zelfs oude spelers toegeven dat ze er nooit een hebben gevonden. Goede jacht!

De 20 zeldzaamste items in Sea Of Thieves (en hoe je ze kunt krijgen) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 6501

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.